Speed theorie

Speedtheorie, de revolutionaire manier om snel je theorie te halen  is mogelijk bij Team van Dijk rijopleiding. Speedtheorie heeft vele voordelen.

Hieronder de voordelen van speedtheorie:

  • Binnen een dag theorie leren
  • Veel animaties dus geen lange teksten
  • Kort en examengericht
  • Mogelijkheid theorieles aan huis
  • Ideaal voor dyslectische en moeilijk lerende mensen
  • Alsmede voor iedereen met weinig tijd om te leren

Hoe speedtheorie werkt

De theorielessen van speedtheorie worden in kleine groepen gegeven, zodat er voor iedereen van elk niveau genoeg aandacht is. Motivatie onderling wordt vergroot, want iedereen wil maar een ding en dat is snel je theorie-certificaat halen. Aan het einde van de lesstof ga je proefexamens maken. Deze worden nagekeken en besproken. Met de aantekeningen die je in de les heb gemaakt kun je thuis nog een en ander doornemen. Zo kun je de volgende dag ontspannen en maximaal voorbereid aan het theorie-examen beginnen.

Goed voorbereid naar je theorie-examen

Bij Team van Dijk rijopleiding weten we precies welke vragen er bij een theorie-examen voorbij komen. Daarom kunnen we je ook heel gericht les geven. Zo weet jij wat je kunt verwachten en ben je extra goed voorbereid. Met deze speedtheorie methode ben je in staat om in een keer je CBR theorie-certificaat te behalen.

Privelessen

Deze methode is tevens bijzonder geschikt om aan huis te geven, door middel van privelessen. Mocht je je moeilijk kunnen concentreren met meerdere leerlingen erbij of vind je het prettiger om in je eigen omgeving de theorielessen te krijgen dan is deze methode ideaal.

Volgende dag theorie examen

De combinatie van de intensieve lesmethode, het oefenen op één dag en de toegankelijke leerstof maakt het mogelijk om de volgende dag met succes je theorie-certificaat te halen. Vooral omdat de speedtheorie methode juist zo to-the-point op het theorie-examen is gericht. Daarom is het voor praktisch iedereen mogelijk snel het theorie-certificaat te behalen.

Team van Dijk rijopleiding is er trots op dat ze deze speedtheorie methode kunnen aanbieden en gelooft volledig in de effectiviteit ervan. Schrijf je vandaag nog in. Wil je nog wat extra informatie, bel dan met Giovanna van Dijk 06-45040429 of stuur een e-mail naar info@teamvandijk.nl.

Contact

teamvandijk
Doornenkampseweg 8
6866BG Heelsum
0317 - 316062
06 - 24662954
info@teamvandijk.nl

Deze website is gehost en gemaakt door Webplace4u uit Renkum

Copyright © 2014. All Rights Reserved.